Your cart is empty!
Kosár megtekintése Pénztár
Kosár részösszeg: Ft

Itt olvashatod el a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A Te érdekedben oldalunkon regisztráció és bejelentkezés nélkül is tudsz vásárolni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben történhessen a pénztárig való eljutás. Ha nem szeretnél regisztrálni, válaszd a Vásárlás regisztráció nélkül opciót! Azonban ha regisztrálsz, akkor legközelebb még gyorsabban tudsz majd vásárolni, megnézheted korábbi vásárlásod részleteit és figyelemmel követheted aktuális rendelésed állapotát.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

E-mail: hello@grudo.hu

Telefon: +36 20 930 3419

FIZETÉS

A rendelésed teljesítheted közvetlen banki átutalással, Barionon keresztüli fizetéssel, valamint utánvétellel.

Előreutalás esetén kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül. Fontos, hogy a rendelésszámot tüntesd fel az utalás megjegyzés rovatában. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kiszállítás/személyes átvétel csak az után lehetséges, miután a teljes vételár megérkezett. Az átutaláshoz szükséges adatok: Szaszovszky-Gruiz Dóra – Raiffeisen Bank 12010611-01411929-00200007

Válaszd a Barionos azonnali fizetési lehetőséget, ha szeretsz gyorsan, egyszerűen és online közvetlenül fizetni. Ebben az esetben a rendszer átirányít a Barion felületére, ahol a korábbi Barion regisztrációddal tudsz belépni és fizetni.

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az utánvételes fizetési módot. Ebben az esetben a rendelés leadása után 2-3 munkanapon belül a rendelt terméket átadjuk a futárszolgálatnak vagy leadjuk Foxpost automatába. Az utánvéttel való fizetés díja 500 Ft.

SZÁLLÍTÁS

Rendeléseket a Foxpost kézbesíti.  A kézbesítés a választott csomagküldő cég szabályai alapján történik.

Válaszd a Foxpost háztól-házig szolgáltatását, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben. Ebben az esetben a szállítás díja 1.490 Ft (utánvétel esetén 1.990 Ft)

Amennyiben jobban szereted, hogy akkor veszed át az árut, amikor Neked időben a legjobban megfelel, úgy válasz a Foxpost automatáknál történő átvételt. Így a szállítás díja 890 Ft (utánvétel esetén 1.390 Ft)

Lehetőség van személyes átvételre is előre egyeztetett időpontban a 1113 Budapest, Vincellér utca 28 szám alatt.

Mindegyik szállítási módra igaz, hogy 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat átvállaljuk Tőled és a megvásárolt termék(ek)et ingyenesen küldjük el részedre akár a futárszolgálatot, akár a Foxpostos kiszállítást választod.

CSERE

Egyszeri alkalommal van lehetőséged ingyenes cserére (pl. ha a szín nem megfelelő). Ilyen esetben a csere történhet személyesen előre egyeztetett időpontban a 1113 Budapest, Vincellér utca 28 szám alatt, vagy Foxposton keresztül történő visszaküldéssel. Ebben az esetben a visszaküldés költsége Téged terhel, a cseretermék kiküldését pedig mi álljuk.

Minőségi probléma esetén lehetőség van cserére vagy visszaküldés után a vételár visszatérítésére. Visszaküldés természetesen csak akkor lehetséges, ha a termék az eredeti állapotában van. Nem tudjuk cserélni, abban az esetben, ha használták, mosták, átalakították, vagy károsították.

E-mailben jelezd visszaküldési szándékod a hello@grudo.hu címen a rendelés azonosítójának feltűntetésével és a visszaküldés okának leírásával. Küldd vissza a csomagot Budapesten az Allee bevásárlóközpontban található Foxpost automatába, vagy a következő címre: Szaszovszky-Gruiz Dóra, 1113 Budapest, Vincellér utca 28.

Amennyiben a cserelehetőséggel élsz, a visszaküldendő terméknek a kézbesítéstől számított 30 napon belül vissza kell érkeznie a Grudo design számára.

Visszatérítés esetén a termék vételárát visszaérkezést követően 7 munkanapon belül visszautaljuk, ehhez kérjük, e-mailben küldd el az utaláshoz szükséges adatokat.