Your cart is empty!
Kosár megtekintése Pénztár
Kosár részösszeg: Ft

Rólam

Gruiz Dóri vagyok, a Grudo design megálmodója, egy gyönyörű tündérkirálylány és egy igazi kisherceg anyukája. Multinacionális környezetből, projektek és határidők erdejéből csöppentem bele egy egészen más, de varázslatos világba, az anyaságba. A rengeteg újszerű és csodálatos anyai kihívás mellett azonban befészkelte magát a fejembe a gondolat, hogy valósítsam meg egy régi álmom és tegyem magam próbára vállalkozóként is.

Szeretem az egyszerű, praktikus és letisztult dolgokat, amikben van egy kis „plusz”, így a termékeim tervezésekor is ezeket tartom szem előtt.

Az első táskám saját igényből született, amit hosszú ideig csiszolgattam. Miután kézbe vettem már nem volt megállás, folyamatosan jöttek az új ötletek és megoldások, amelyek végül összeálltak egy igazi „Grudós” termékcsaláddá. Célom, hogy segítsek stílusos és elegáns nőnek, anyának maradni a praktikus dolgokról való lemondás és kompromisszumok nélkül. Remélem Ti is annyi örömöt leltek majd a termékeimben, mint amekkora szeretettel terveztem:)

Kedvencek